ЗА НАС

 

Ако търсите място, където да превърнете свободното време в полезно и здравословно преживяване, в спортен център „Хемус“ ви предлагаме професионални тренировки в различни спортове, фитнес и магазин. Нашата база се състои от 6 тенис корта, игрища за падел и скуош. Центърът разполага също така със зала за тенис на маса и фитнес. Посетителите ни могат да се възползват от модерната фитнес зала с уреди на доказалата се вече марка Technogym.  Игрищата за скуош, падел и залите за тенис на маса и фитнес в спортен център „Хемус“ са оборудвани с модерни аксесоари и уреди.
 
 Два от нашите тенис корта се отопляват и покриват с балон ,което ги прави единствените подходящи за тренировки и през зимата кортове във Великотърновския регион.  За да можете да се възползвате максимално от условията на центъра, ние предлагаме онлайн резервации на тенис кортовете.

Тренировките и обученията за деца по тенис, които спортен център „Хемус“ предлага се провеждат от квалифицирани и лицензирани треньори, което гарантира развитие в правилна посока към бъдещи спортни умения и успехи.

Желаем да направим Вашият престой пълноценен, затова  залагаме на голямо разнообразие от спортни занимания, подходящи за всяка възраст, под егидата на нашия персонал и екип от професионални треньори. Предлагаме ви модерно оборудване и условия за развитие в актуални сфери на спорта за деца и родители, като по този начин се стремим да поддържаме българската спортна традиция, но и да отворим нови врати към съвременни дисциплини.

Усилията ни в спортен център „Хемус“ са насочени към развитието на детските умения, защото осъзнаваме ползите от спортуването при децата. Чрез активно движение и професионално обучение ние помагаме на децата да се забавляват, да развият нови умения и дисциплина, и не на последно място да бъдат физически здрави. Ние вярваме във вашите постижения!

"Трябва да вярваш в себе си тогава, когато никой друг не вярва в теб - това веднага те прави победител."  Винъс Уилямс.